Košarica

Za vsa vprašanja smo na voljo: +386 41 462 845

Brezplačna dostava nad 20€

Apple razkril, kateri iPhoni bodo prejeli novi iOS 13!

Podjetje Apple je v okviru letošnje junijske konference Worldwide Developer Conference (WWDC) javnosti uradno razkrilo povsem prenovljen mobilni operacijski sistem iOS 13. Ker gre za povsem prenovljen iOS ne preseneča, da bo novost prejelo precej manjše število Applovih mobilnih naprav, kot v primerjavi z njegovim predhodnikom oziroma ne bo na voljo vsem uporabnikom, ki trenutno uporabljajo iOS 12. S to potezo naj bi pri podjetju Apple po vsej verjetnosti poskušali uporabnike starejših mobilnih naprav “prisiliti” v nakup novejših, ki pa žal prinašajo le malo izboljšav.

Novi iOS13 ne bo mogoče namestiti na starejše pametne mobilne telefone, kot so iPhone 5S , iPhone 6 in iPhone 6 Plus, ki trenutno poganjajo iOS12. Slabo se bo godilo tudi uporabnikom večpredstavnostnih naprav iPod touch, saj novega iOS 13 namreč ne bo moč namestiti niti na večpredstavnostni predvajalnik iPod touch šeste generacije. Za namestitev novega Applovega operacijskega sistema iOS13 bomo torej morali razpolagati vsaj s telefonom iPhone SE.

Od novega Applovega mobilnega operacijskega sistema iOS 13 bomo sicer imeli velike koristi. Ena najbolj pričakovanih novosti je tako imenovani Dark Mode Oziroma Temen način delovanja, ki ga bo sedaj možno vklopiti v nastavitvah telefona. Ta bo seveda pripomogla k dodatnemu varčevanju z dragoceno električno energijo in s tem k nekoliko daljši avtonomiji delovanja. Podjetje Apple bo omogočilo celo spreminjanje sistemske pisave, kar pomeni, da ne bo treba nameščati posameznih dodatkov. Znatne posodobitve bo seveda deležna tudi mobilna aplikacija za elektronsko pošto Mail, ki bo elektronska sporočila samodejno razporejala po kategorijah, in sicer osebno, promocije, potovanja in podobno. Prejeta e-sporočila bodo uporabniki lahko za nameček postavili v čakalno vrsto za poznejše prebiranje. Novi iOS 13 bo na voljo za brezplačen prenos letos jeseni.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Brezplačna dostava

Na vsa naročila nad 20€

Enostavna vračila

14-dnevna garancija nakupa

Garancija na izdelke

Vsak izdelek ima svojo garancijo

100% Varen nakup

Po povzetju / Kartica / PayPal