Košarica

Za vsa vprašanja smo na voljo: +386 41 462 845

Brezplačna dostava nad 20€

Apple z novo posodobitvijo poskrbel za odpravo napak!

Pred časom so se pojavile govorice, da so se številni uporabniki novih telefonov Apple iPhone Xs pritoževali nad hitrostjo polnjenja. Pametna mobilna telefona iPhone Xs in iPhone Xs Max se namreč polnita precej dlje od konkurence, saj prvi za napolnjene povsem izpraznjene baterije potrebuje 185 minut, večji model pa kar 209 minut. Konkurenčni Samsung Galaxy Note 9 pa za enako opravilo rabi le 109 minut. Za nameček so nekateri uporabniki pametnega mobilnega telefona iPhone Xs opazili, da se polnjenje naprave sploh ne začne, dokler ne odklenemo zaslona, kar je seveda nesprejemljivo.

Kot vse kaže so pri podjetju Apple zadevo s težavo polnjenja pametnega mobilnega telefona iPhone Xs vzeli resno, saj so zanj pripravili programski popravek v obliki mobilnega operacijskega sistema iOS 12.0.1. Ta naj bi povsem odpravil vse težave s polnjenjem, poleg tega pa prinaša še vrsto drugih uporabnih izboljšav. Odpravljena je bila težava s povezovanjem v brezžična omrežja Wi-Fi, gumb »123« se je je vrnil na prvotno lokacijo, izboljšave pa so vidne tudi pri izboljšani zanesljivosti povezave Bluetooth. Če so vas te »spremembe« prepričala, vam seveda priporočamo posodobitev.

Novi iOS 12.0.1 je na voljo preko sistema nadgradnje OTA (over-the-air), o razpoložljivosti nadgradnje pa nas bo obvestila Applova mobilna naprava sama oziroma to lahko preverite s klikom na aplikacijo »Settings« in nato še na »General« in »Software Update«. Pred izvedbo nadgradnje pa morala biti baterija seveda napolnjena na vsaj 50 odstotkov ali pa naprava priključena na polnilec, hkrati pa bo treba imeti na voljo dovolj razpoložljivega prostora.

Vir: Računalniške Novice / Google

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Brezplačna dostava

Na vsa naročila nad 20€

Enostavna vračila

14-dnevna garancija nakupa

Garancija na izdelke

Vsak izdelek ima svojo garancijo

100% Varen nakup

Po povzetju / Kartica / PayPal