Košarica

Za vsa vprašanja smo na voljo: +386 41 462 845

Brezplačna dostava nad 20€

Bo Nokia 9 res imela kar pet zadnjih kamer?

Po tem, ko je nova Nokia 9 bila opažena na portalu Samsung Latvia, so na plano prišle dodatne zanimive fotografije, ki razkrivajo podrobnosti v zvezi z baterijo dotične naprave. Pametni telefon Nokia 9, kdajkoli bo pač izšel, naj bi bil opremljen s kaj petimi zadnjimi kamerami in zadnje, najbolj sveže govorice to potrjujejo. Po pisanju portala Gadgets360 bi naj telefon izšel še ta mesec, zamuda pri izidu pa je nastala zaradi težav v proizvodnji telefonov. Novi model je bil opažen tudi na kitajski strani, kjer so zbrani različni certifikati, prav tako pa tudi na novem, nedovisnem portalu, ki zbira novosti in govorice okrog pametnih telefonov.

Spletni portal NokiaPoweruser je objavil fotografijo (na sliki), ki kaže zadnjo stran Nokie 9. Če gre verjeti tej sliki, lahko od novega modela resnično pričakujemo še ne videno razporeditev kamere. Največ prahu dviguje še napoved glede baterije Nokie 9, ki naj bi po zadnjih napovedih bila masivna, 4,150mAh baterija. Znano je še, da baterije ne bo mogoče odstraniti. Kot lahko vidimo na sliki je naprava modra, kar bo zagotov ena od barvnih možnosti izbire. Najnovejši telefoni, ki prihajajo na sceno letos, ponujajo široko paleto barvnih kombinacij in tudi pri Nokii lahko morda pričakujemo kaj podobnega.

Ločena objava na Baiduju pravi, da model TA-1094, kar naj bi bila Nokia 9, že izpolnjuje vse pogoje certifikacije na Kitajskem. Glede na podatke v novici naj bi izpostavljeni pametni telefon te pogoje izpolnil že maja, se je pa datum izida premaknil ravno zaradi prej omenjenih zapletov pri proizvodnjo oz. natančneje pri kameri. Že od avgusta bi naj nova Nokia bila nared, kar se tiče produkcije, kljub temu pa HMD Global ne želi na prodajne police postavit inič manj kot perfekten telefon, ki zadošča vsem najbolj striktnim pogojem kakovosti. NokiaPowerUser citira lastne vire in pravi, da naj bi Nokia 9 tudi uradno izšla do konca tega meseca, tudi ta portal pa je kot glavni razlog za zamudo navedel “penta-lečo”, ki močno opočasnjuje proizvodnjo.

Vir: Google / Računalniške novice 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Brezplačna dostava

Na vsa naročila nad 20€

Enostavna vračila

14-dnevna garancija nakupa

Garancija na izdelke

Vsak izdelek ima svojo garancijo

100% Varen nakup

Po povzetju / Kartica / PayPal