Košarica

Za vsa vprašanja smo na voljo: +386 41 462 845

Brezplačna dostava nad 20€

Bo novi Samsung Galaxy A9 Pro imel kar štiri kamere?

Danes so z dvema fotoaparatoma opremljeni že tudi pametni mobilni telefoni nižjega cenovnega razreda, kakovost fotografij pa je relativno dobra. Ker pa zahtevnejši uporabniki želijo več, je podjetje Huawei pred kratkim svoj pametni mobilni telefon P20 Pro opremil s kar tremi digitalnimi fotoaparati, podjetje Samsung pa naj bi kmalu ponudilo v prodajo napravo s kar štirimi digitalnimi fotoaparati. Tu naj bi šlo za pametni mobilni aparat Galaxy A9 Pro, katerega naj bi razkrili tekom posebne konference podjetja Samsung, ki bo 11. oktobra letos.

Po navedbah tujih agencij naj bi bil mobilni telefon Galaxy A9 Pro opremljen z digitalnimi fotoaparati ločljivosti 24 milijonov slikovnih točk (osrednji fotoaparat), osem milijonov slikovnih točk (120 stopinjski širokokotni fotoaparat) ter 10 milijonov in pet milijonov slikovnih točk z optično povečavo. Na sprednji strani pa bomo našli spletno kamero ločljivosti 24 milijonov slikovnih točk, kar naj bi zagotavljalo kakovostni zajem sebkov in opravljanje spletnih video konferenc.

Glede na spletne govorice naj bi bil pametni mobilni telefon Samsung Galaxy A9 Pro opremljen še s 16-centimetrskim oziroma 6,28-palčnim zaslonom AMOLED ločljivosti HD+, procesorjem Snapdragon 660, s štirimi oziroma šestimi gigabajti sistemskega pomnilnika (odvisno od različice) in vgrajenim pomnilnikom s 64 gigabajti oziroma 128 gigabajti prostora. Kapaciteta baterije naj bi znašala 3.720 miliamper ur, kar naj bi zadoščalo za celodnevno uporabo brez vmesnega polnjenja.

Vir: Google / Racunalniske Novice

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Brezplačna dostava

Na vsa naročila nad 20€

Enostavna vračila

14-dnevna garancija nakupa

Garancija na izdelke

Vsak izdelek ima svojo garancijo

100% Varen nakup

Po povzetju / Kartica / PayPal