Košarica

Za vsa vprašanja smo na voljo: +386 41 462 845

Brezplačna dostava nad 20€

Bo Samsung prihodnje leto predstavil tudi S10 Lite?

Na spletu se že dalj časa širijo govorice o prihajajočem pametnem mobilnem telefonu Samsung Galaxy S10, pri čemer naj bi južnokorejski gigant v prodajo ponudil kar štiri modele novosti. Prvi trije modeli (Galaxy S10, Galaxy S10 Plus in Galaxy S10 X) bodo namenjeni vsem uporabnikom storitev mobilne telefonije širom sveta, ti pa bodo razpolagali s štirimi, šestimi in osmimi gigabajti sistemskega pomnilnika, režo na vrhnjem delu zaslona ter bralnikom prstnih odtisov, ki bo vgrajen pod steklo zaslona. Morda bomo tu našli še grafensko baterijo z izjemnimi lastnostmi. Četrti model Galaxy S10 X 5G pa naj bi bil opremljen s podporo za nov in hiter mobilni internet 5G.

Se obeta tudi Lite različica?

Najnovejše govorice pa kažejo na to, da naj bi podjetje Samsung ponudilo v prodajo še eno različico pametnega mobilnega telefona Galaxy S10, ki naj bi bila namenjena manj zahtevnejšim uporabnikom in naj bi bila zato tudi cenovno dostopnejša. Tu naj bi šlo za različico Galaxy S10 Lite, ki naj bi nastajala pod razvojno oznako »SM-G970x Beyond 0«. Glede na doslej razkrite informacije, naj bi novost razpolagala s povsem ravnim 14,7-centimetrskim oziroma 5,8-palčnim zaslonom visoke ločljivosti in klasičnim bralnikom prstnih odtisov, ki bo postavljen na stranico ohišja. Za zajem fotografij pa naj bi bila na voljo dva fotoaparata, kar je sicer standard za vse sodobnejše pametne mobilne telefone.

Pričetek prodaje zelo kmalu

Več o novosti bo po vsej verjetnosti znanega šele na začetku naslednjega leta. Podjetje Samsung naj bi namreč načrtoval pričetek prodaje nove družine pametnih mobilnih telefonov Galaxy že v prvem četrtletju naslednjega leta.

Vir: Google / Računalniške Novice

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Brezplačna dostava

Na vsa naročila nad 20€

Enostavna vračila

14-dnevna garancija nakupa

Garancija na izdelke

Vsak izdelek ima svojo garancijo

100% Varen nakup

Po povzetju / Kartica / PayPal