Košarica

Za vsa vprašanja smo na voljo: +386 41 462 845

Brezplačna dostava nad 20€

Galaxy S6 edge, HTC One M9 in iPhone 6 na “bendgate” testu

Veliko se je govorilo o zvijanju Applovega iPhona 6, zato so se pri Square Trade odločili, da bendgate test ponovijo in vanj vključijo iPhone 6, Galaxy S6 edge ter HTC One M9. Telefoni so bili testirani dvakrat in sicer do vidne deformacije ter do točke, ko so »počili«.

Apple iPhone 6 je naprava, ki je sprožila afero bendgate. Na testu so potrdili, da se iPhone vidno deformira pri sili okoli 50 kg, da naprava poči pa je potrevna najvišja sila na testu in sicer 81 kg.

Samsung Galaxy S6 edge se ravno tako zvije pri 50 kg, vendar je pri tem ena stranica mobilnika počila. Zaslon je sicer zaščiten z Gorilla glass 4, vendar je oblika tista, zaradi katere je zaslon bolj na udaru. Vseeno je telefon še vedno deloval, zato so izvršili tudi drugi del testa, ki je pokazal, da naprava poči pri 68 kg.

Testu je bil podvržen še HTC One M9. Vidna deformacija se je zgodila pri 55 kg, pri tem pa je gumb za vklop, ki je na sredini mobilnika, odpadel, saj je nameščen na mestu, kjer se je mobilnik upognil. One M9 se po tem ni več prižgal, zato drugi del testa ni bil izveden.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Brezplačna dostava

Na vsa naročila nad 20€

Enostavna vračila

14-dnevna garancija nakupa

Garancija na izdelke

Vsak izdelek ima svojo garancijo

100% Varen nakup

Po povzetju / Kartica / PayPal