Košarica

Za vsa vprašanja smo na voljo: +386 41 462 845

Brezplačna dostava nad 20€

Japonci “rešujejo” Applov iPhone X!

Applova nova modela pametnih mobilnih telefonov iPhone XS in iPhone XS Max sta na police trgovin prispela že 21. septembra, zato ne preseneča, da z njimi razpolaga že na milijone uporabnikov. Nekoliko cenejši iPhone XR je bil na voljo mesec dni kasneje, povpraševanje po njem pa je nekoliko pod pričakovanji. Ker pa so novi modeli pametnih mobilnih telefonov iPhone že kar nekaj časa v prodaji, ne preseneča, da je podjetje Apple ukinili proizvodnjo telefonov iPhone X, ki so bili med uporabniki zelo priljubljeni.

Ponovno so zagnali proizvodnjo

Priljubljenost pametnih mobilnih telefonov iPhone X pa je na Japonskem tako visoka, da podjetju Apple ni preostalo drugega, kot da ponovno zažene njihovo proizvodnjo. Ta je bila sicer prekinjena zaradi zahtev po visoki proizvodnji telefonov iPhone XS in iPhone XS Max, sedaj pa ima računalniški gigant na voljo dovolj proizvodnih kapacitet, da lahko ponovno zažene proizvodnjo telefonov iPhone prejšnje generacije. Telefon iPhone X seveda ne bo naprodaj povsod, ampak zgolj v izbranih državah, kot je na primer Japonska.

Strojna zmogljivost se ne bo spremenila

Strojne specifikacije »novega« pametnega mobilnega telefona iPhone X bodo povsem enake tistim, ki smo jih vajeni pri »starejšem« modelu. Ta bo opremljen z zaslonom s 14,7-centimetrsko oziroma 5,8-palčno diagonalo in ločljivostjo 2.436 x 1.125 slikovnih točk. Za zajem fotografiji bosta na voljo dva digitalna fotoaparata ločljivosti 12 milijonov slikovnih točk, dovolj zmogljivosti pa mu zagotavljal procesor A11, ki je kar 25 odstotkov zmogljivejši od modela A10 in prinaša kar 70-odstotno izboljšavo na področju grafike.

Vir: Google / Računalniške Novice

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Brezplačna dostava

Na vsa naročila nad 20€

Enostavna vračila

14-dnevna garancija nakupa

Garancija na izdelke

Vsak izdelek ima svojo garancijo

100% Varen nakup

Po povzetju / Kartica / PayPal