Kaj nam prinaša prihajajoči svetovni sejem mobilne telefonije v Barceloni?

Svetovni sejem mobilne telefonije Mobile World Congress 2019, ki bo od 25. do 28. februarja potekal v Barceloni, bo vsaj po prepričanju poznavalcev nekaj edinstvenega. Tu naj bi namreč kar nekaj kitajskih proizvajalcev pametnih mobilnih telefonov predstavilo njihove izdelke z upogljivimi oziroma prepogljivimi zasloni. To bo v praksi pomenilo, da bomo eno napravo lahko uporabljali tako v vlogi bolj ali manj kompaktnega pametnega mobilnega telefona Android kot tabličnega računalnika.

Prihajajoči kongres bo nekaj posebnega

Na prihajajočem sejmu mobilne telefonije Mobile World Congress 2019 bo svoj upogljivi pametni mobilni telefon Android zagotovo predstavilo podjetje Oppo. To je namreč javnosti nedavno potrdil njihovi operativni vodja Chuck Wang, pri tem pa seveda ni razkril nikakršnih podrobnosti. Ker bo šlo za edinstven pametni mobilni telefon so poznavalci prepričani, da bo ta pričakovano opremljen z napredno oziroma zmogljivo strojno opremo ter bo ponujal zanimive možnosti in funkcionalnosti.

Oppo bo verjetno edini predstavil upogljiv mobilnik

Pri tem velja še omeniti, da podjetje Oppo po vsej verjetnosti ne bo edin proizvajalec, ki bo na sejmu mobilne telefonije Mobile World Congress 2019 predstavil upogljivi pametni mobilni telefon. Tu naj bi svoje paradne konje predstavila tudi druga podjetja, kot so Samsung, LG in celo Huawei.

Vir: Google / Računalniške Novice