Košarica

Za vsa vprašanja smo na voljo: +386 41 462 845

Brezplačna dostava nad 20€

Kako hekerji kradejo vaš denar?

Vse več Slovencev uporablja priročne spletne banke za plačevanje položnic in pregled stanja na računu. Komu se pa še da čakati v vrsti z vsemi upokojenci? Toda kako varna je naša banka v času rastočega kiber-kriminala?

V Ljubljani se bo že tretje leto zapored, od 15. do 17. aprila odvijala ena največjih hekerskih konferenc v regiji. Številni domači in tuji etični hekerji se bodo predstavili in prikazali številne hekerske vragolije.

Velik poudarek bo na zadnjih phishing napadih slovenskih bank. Gostje iz hrvaške policije za računalniški kriminal, bodo skupaj s hrvaškim CERTom v živo predstavili znanega trojanske konja Zeus, ki se veliko uporablja predvsem za krajo bančnih informacij. Izvedeli bomo kakšna je varnost spletnih aplikacij, spletnih bank, kakšne rešitve obstajajo na trgu za simuliranje hekerskih napadov ter najnovejše in aktualne zaščite.

Celotna konferenca poteka v četrtek 16. in 17. aprila. Dan pred konferenco (15. aprila) je hands-on heking delavnica, kjer boste lahko v živo preizkusili katere ranljivosti hekerji izkoriščajo in kako se pred njimi zaščitite.

Vsekakor vredno ogleda! Oglejte si celoten program in se prijavite na konferenco na spletni strani www.hek.si, da si zagotovite varno prihodnost.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Brezplačna dostava

Na vsa naročila nad 20€

Enostavna vračila

14-dnevna garancija nakupa

Garancija na izdelke

Vsak izdelek ima svojo garancijo

100% Varen nakup

Po povzetju / Kartica / PayPal