Košarica

Za vsa vprašanja smo na voljo: +386 41 462 845

Brezplačna dostava nad 20€

Kateri je hitrejši – Note 9 ali iPhone Xs Max?

Mnogi poznavalci razmer na trgu mobilne telefonije so prepričani, da je podjetje Samsung s pripravo pametnega mobilnega telefona Galaxy Note 9 zadel v polno. Gre namreč za vrhunski telefon, ki se brez težav kosa s telefoni konkurenčnih podjetij. Povsem enako pa drži tudi za pravkar predstavljeni pametni mobilni telefon iPhone XS Max konkurenčnega podjetja Apple, ki naj bi kljub astronomsko visoki ceni šel odlično v prodajo. Ker sta pametna mobilna telefona Samsung Galaxy Note 9 in Apple iPhoneXS Max trenutno še brez konkurence, so zanesenjaki spletnega portala PhoneBuff sprejeli odločitev, da preverijo, kateri od njiju je hitrejši.

Zanesenjaki spletnega portala PhoneBuff so hitrost delovanja pametnih mobilnih telefonov Samsung Galaxy Note 9 in Apple iPhone XS Max preverili z merjenjem hitrosti pri odpiranju izbranih mobilnih aplikacij. Čeprav je Samsung Galaxy Note 9 opremljen s šestimi gigabajti sistemskega pomnilnika in Apple iPhone XS Max z zgolj štirimi gigabajti, je bil slednji v povprečju za 10 odstotkov hitrejši pri odpiranju mobilnih aplikacij. Pametni mobilni telefon Samsung Galaxy Note 9 je Applov telefon premagal le pri aplikacijah Facebook in Spotify.

Čeprav je bil pametni mobilni telefon Apple iPhone XS Max pri odpiranju mobilnih aplikacij nekoliko hitrejši od telefona Samsung Galaxy Note 9, so bile te razlike manjše od nekaj sekund. Tega običajni uporabniki po vsej verjetnosti ne bodo opazili, hkrati pa obstaja verjetnost, da so določene mobilne aplikacije optimizirane za mobilni operacijski sistem Android, druge pa za iOS. Zaradi tega je preizkus zanesenjakov spletnega portala PhoneBuff seveda treba jemati z veliko mero rezerve.

Vir: Računalniške novice / Google

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Brezplačna dostava

Na vsa naročila nad 20€

Enostavna vračila

14-dnevna garancija nakupa

Garancija na izdelke

Vsak izdelek ima svojo garancijo

100% Varen nakup

Po povzetju / Kartica / PayPal