Košarica

Za vsa vprašanja smo na voljo: +386 41 462 845

Brezplačna dostava nad 20€

Lahko v kratkem pričakujemo nove Applove Bluetooth slušalke?

Ko govorimo o napovedih glede Applovih produktov, je človek z daleč najbolj natančnimi napovedmi zagotovo tehnološki analitik Ming-Chi Kuo. Njegove zadnje napovedi glede Applovih slušalk AirPods so sicer zelo optimistične, vendar vseeno dovolj realistične, da mu lahko verjamemo. Kuo pravi, da bomo v prihajajočem se letu dobili nove, izboljšane AirPods slušalke, ki bodo med drugim podpirale brezžično polnjenje. Leto pozneje, torej 2020, pa nas čaka še večji preskok, z “all-design” prenovo, ki bi lahko navdušila vse Applove oboževalce.

Spletni portal 9to5Mac poroča, da bodo nove slušalke AirPods podpirale brezžično polnjenje zahvaljujoče se posebni komponenti v škatli slušalk. Po napovedih Ming-Chi Kua bodo same slušalke napredovale pri Bluetooth tehnologiji, Apple pa naj bi poskrbel še za boljšo kvaliteto zvoka.

Kuo ne razkriva, kaj naj bi pomenil zgoraj omenjeni “all-design” preskok, vendar ostaja dejstvo, da za brezžične slušalke enostavno ni neskončno manevrskega prostora, ko je govora o dizajnu. Ena večjih novosti, ki naj bi bila pripravljena za inkorporacijo v naslednjo generacijo slušalk AirPods 2 je “hey Siri” integracija – to pomeni, da bodo uporabniki lahko dostopali do Applove digitalne asistentke brez, da bi bili primorani vzeti telefon iz žepa ali torbice.

Applov najbolje prodajani dodatek

Ostale govorice na področju slušalk Apple AirPods se dotikajo dodatnih senzorjev, ki naj bi bili vgrajeni v naslednjo generacijo slušalk in ti naj bi omogočali različno spremljanje športnih aktivnosti ipd. Možno je celo, da bodo nove slušalke znale prebrati, kakšne aktivnosti se poslužuje uporabnik telefona, kar bi pomenilo dodatne razsežnosti uporabe aplikacije Apple Health. Ta je na začetku sicer bila deležena nekaj kritik, vendar zaradi določenih posameznikov, ki se niso hoteli prilagoditi Applovemu načinu spremljanja zdravja uporabnika.

V svojem zadnjem poročilu je Ming-Chi Kuo zapisal, da so slušalke AirPods Applov najbolje prodajani dodatek vseh časov. Pričakuje namreč, da se bo prodaja še dodatno povečala in da bo Apple do leta 2021 prodal več kot 100 milijonov parov slušalk.

V dotičnem poročilu smo vsi pričakovali vsaj omembo polnilne ploščadi AirPowerampak kot vse kaže Apple še ni pripravljen na to. Septembra 2017 smo sicer dobili neke vrste prototip polnilne ploščadi, od takrat naprej pa zgleda, da je Apple na vse to kar nekoliko pozabil. Možno je, da bomo naslednje leto končno dobili AirPower polnilno ploščad, kar bi bilo tudi logično iz vidika prodaje, saj bi potem ljudje z novimi slušalkami lahko kupili še to ploščad.

Ocena za Apple AirPods?

Slušalke Apple AirPods nudijo skoraj popolno prihodnost za vse tiste, ki si želijo v celoti brezžično izkušnjo. Z vrhunsko kvaliteto zvoka in odlično kompatibilnostjo z drugmi napravami, je vse, kar mora skrbeti uporabnika to, da mu slušalke pašejo v uho. No, poleg tega je vredno omeniti še manko upravljanja s predvajalnikom glasbe preko kabla.

PLUSI

  • Odlična vzdržljivost baterije;
  • vrhunski zvok;
  • enostavno in hitro vzpostavljanje povezave.

MINUSI

  • “One-size-fits-all” dizajn;
  • manko “in-line” upravljanja;
  • kontroverzni izgled.

Vir: Google / Računalniške Novice 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Brezplačna dostava

Na vsa naročila nad 20€

Enostavna vračila

14-dnevna garancija nakupa

Garancija na izdelke

Vsak izdelek ima svojo garancijo

100% Varen nakup

Po povzetju / Kartica / PayPal