Košarica

Za vsa vprašanja smo na voljo: +386 41 462 845

Brezplačna dostava nad 20€

Neverjetno, a resnično – Ruska promotorica podjetja Samsung je med promocijo uporabljala iPhone X!!

Veliko je bilo že obtožb, da eno podjetje kopira izdelke in funkcije drugega. Do neke mere te najverjetneje držijo, saj vsak želi svojim strankam ponuditi najboljši končni izdelek z vsemi mogočimi funkcijami. Tu pa še posebej izstopata podjetji Samsung in Apple, ki sta bili obe že večkrat obtoženi in tudi obsojeni zaradi nedovoljene uporabe registriranih patentov, saj se z vsemi močmi borita za pridobitev čim večjega števila kupcev njihovih najboljših izdelkov.

Pri »vojni« za tržni delež seveda zelo veliko vlogo igrajo tudi tako imenovani promotorji, saj ti z njihovim delovanje veliko pripomorejo k rasti prodaje pa metnih mobilnih telefonov. Zato ne preseneča, zakaj so pri podjetju Samsung proti ruski promotorici Kseniji Sobchak sprožili tožbo takoj za tem, ko je ta v javnosti uporabila izdelek njihovega največjega konkurenta na področju mobilne telefonije. Ksenia Sobchak je namreč med intervjujem za rusko televizijsko hišo med oddajo uporabljala pametni mobilni telefon iPhone X podjetje Apple. Čeprav je promotorka njeno »zlonamerno« dejanje poskušala prekriti s pomočjo lista papirja, ji to ni kaj prida uspelo.

Podjetje Samsung je zaradi kršitve pogodbe sprožilo sodbo proti ruski promotorici Kseniji Sobchak, višina zahtevane odškodnine pa znaša kar preračunanih 1,4 milijonov evrov. Tako Samsung kot Sobchakova sta se zavila v molk, več o poteku sodbe pa bo znanega v prihodnjih nekaj mesecih.

Vir: Google / Računalniške Novice

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Brezplačna dostava

Na vsa naročila nad 20€

Enostavna vračila

14-dnevna garancija nakupa

Garancija na izdelke

Vsak izdelek ima svojo garancijo

100% Varen nakup

Po povzetju / Kartica / PayPal