Košarica

Za vsa vprašanja smo na voljo: +386 41 462 845

Brezplačna dostava nad 20€

Nokia 5.1 (X5) Plus – Cenovno ugoden mobilnik z zanimivimi lastnostmi!

Podjetje Nokia od “premika na Android” niza nove pametne mobilne telefone kot za stavo, ti pa so med uporabniki storitev mobilne telefonije vse bolj priljubljeni, saj za malo denarja ponujajo ogromno. Nedavno pa je bil premierno predstavljen pametni mobilni telefon Nokia 5.1 Plus, ki bo širom sveta na voljo za prodajo že v prvi polovici oktobra. Novost bo kljub zanimivi strojni opremi na voljo po zelo nizki ceni, saj se bo ta v Združenih državah Amerike gibala okoli preračunanih 129 evrov, pri nas pa bo cena znašala okoli 150 evrov.

Pametni mobilni telefon Nokia 5.1 Plus bo primeren tudi za nekoliko zahtevnejše uporabnike, saj je opremljen s 5,86-palčnim oziroma 14,9-centimetrskim zaslonom ločljivosti 720 x 1.520 slikovnih točk in režo na vrhu zaslona, pri čemer so stranski robovi nekoliko ukrivljeni. Novost bo zlahka zlezla tudi v najtanjši žep, saj plastično ohišje sicer zelo všečne in modne oblike v debelino meri le 8,1 milimetrov. Pametni mobilni aparat Nokia 5.1 Plus je opremljen še s 3GB sistemskega pomnilnika, vgrajenim pomnilnikom z 32GB prostora, ki ga po potrebi lahko razširimo s pomočjo pomnilniške kartice microSD. Za zajem fotografij sta na voljo digitalna fotoaparata ločljivosti 13 milijonov slikovnih točk in pet milijonov slikovnih točk, za opravljanje spletnih konferenc pa spletna kamera ločljivosti osem milijonov slikovnih točk. Dovolj dolgo avtonomijo delovanja pa zagotavlja baterija zmogljivosti 3.060mAh

Pametni mobilni telefon Nokia 5.1 Plus bo kot že rečeno v prvi polovici oktobra na voljo v izbranih državah širom sveta, in sicer z ohišjem v sijajno črni, sijajno veli in sijajno modri barvi. Na vgrajenem pomnilniku novosti bo najprej nameščen mobilni operacijski sistem Android 8.1 Oreo, uporabniki pa naj bi že po nekaj tednih prejeli posodobitev na novejši in precej boljši mobilni operacijski sistem Android 9 Pie.

Google / Računalniške Novice

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Brezplačna dostava

Na vsa naročila nad 20€

Enostavna vračila

14-dnevna garancija nakupa

Garancija na izdelke

Vsak izdelek ima svojo garancijo

100% Varen nakup

Po povzetju / Kartica / PayPal