Košarica

Za vsa vprašanja smo na voljo: +386 41 462 845

Brezplačna dostava nad 20€

Nova Xiaomi pametna zapestnica kmalu na voljo!

Nobenega dvoma ni, da je kitajsko podjetje Xiaomi na področju pametnih športnih zapestnic zelo uspešno. Pred letom dni predstavljena pametna zapestnica Mi Band 3 je podjetju Xiaomi prinesla še večjo prednost na tem področju, saj gre za odlično napravo, ki je poceni, hkrati pa je na voljo celo različica s podporo brezkontaktni tehnologiji NFC.

Ker pametna zapestnica Mi Band 3 ni več povsem kos sodobnim izzivom, bo podjetje Xiaomi kmalu ponudilo v prodajo njeno dostojno naslednico. Govorimo o pametni zapestnici Mi Band 4, ki bo imela številne prednosti pred tretjo generacijo. Velja izpostaviti predvsem daljšo avtonomijo delovanja in več funkcij, maloprodajna cena naj bi ostala povsem enaka zdajšnjemu modelu.

Pametna zapestnica Xiaomi Mi Band 4 se nam bo prikupila predvsem na račun kakovostnega barvnega zaslona, medtem ko bo baterija nudila kapaciteto 135 miliamper ur, zdajšnja Mi Band 3 pa razpolaga z baterijo zmogljivosti 110 miliamper ur. Na voljo bo tudi podpora za brezžično povezavo Bluetooth 5.0 in precej bolj napredna možnost za merjenje oziroma analizo srčnega utripa.

Nova pametna zapestnica Xiaomi Mi Band 4 bo na voljo v dveh različicah, pri čemer bo ena opremljena z brezkontaktno tehnologijo NFC. Slednja naj bi bila naprodaj za okoli preračunanih 65 evrov, medtem ko bo osnovna različica naprodaj med preračunanimi 25 in 40 evri. 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Brezplačna dostava

Na vsa naročila nad 20€

Enostavna vračila

14-dnevna garancija nakupa

Garancija na izdelke

Vsak izdelek ima svojo garancijo

100% Varen nakup

Po povzetju / Kartica / PayPal