Košarica

Za vsa vprašanja smo na voljo: +386 41 462 845

Brezplačna dostava nad 20€

Novi OnePlus 6T Mclaren Edition že na voljo!

Podjetje OnePlus je skupaj z dirkalnim moštvom McLaren Racing pripravilo posebno različico pametnega mobilnega telefona OnePlus 6T, ki je opremljen s prodajno oznako McLaren Edition. Novost je seveda v prvi vrsti namenjena najbolj zagretim ljubiteljem moto športa, v primerjavi z »običajno« različico pa je po mennju poznavalcev boljša, lepša in seveda zmogljivejša. Ta namreč razpolaga s kar desetimi gigabajti sistemskega pomnilnika (običajna različica jih ima največ osem gigabajtov), medtem ko je za shranjevanje podatkov na voljo 256 gigabajtov prostora.

Od ničle do polovice v 20 minutah

Zanimivi in všečni pametni mobilni telefon OnePlus 6T McLaren Edition je pričakovano na voljo v novi barvni preobleki in ikonami, ki so namenjene ljubiteljem športa. Pod zaščitnim steklom na zadnji strani namreč najdemo vzorec iz ogljikovih vlaken, na spodnji strani je bil dodan logotip podjetja McLaren, ob zagonu telefona pa se prikaže posebna animacija. Tu je bila dodana tudi podpora za 30 vatni polnilnik, ki lahko povsem izpraznjeno baterijo telefona do polovice napolni v zgolj 20 minutah.

Ultra zmogljiv

Preostala strojna oprema novosti pa je enaka klasičnemu modelu OnePlus 6T, kar pomeni, da bo zlahka kos tudi najzahtevnejšim opravilom. Naprava namreč razpolaga z AMOLED zaslonom, ki ponuja izris nadvse kakovostnih slik ločljivosti 2.340 x 1.080 na diagonalo dolžine 16,3-centimetrov oziroma 6,41-palcev. Tu najdemo tudi zmogljivo strojno opremo, ki obsega mobilni procesor Qualcomm Snapdragon 845, za zajem kakovostnih fotografij in videoposnetkov pa sta na voljo dva kakovostna digitalna fotoaparata ločljivosti 20 milijonov slikovnih točk in 16 milijonov slikovnih točk. Pametni mobilni telefon OnePlus 6T McLaren Edition je opremljen še z manjšo režo na vrhu zaslona, ki je dovolj velika za spletno kamero in ima pod steklom vgrajen bralnik prstnih odtisov.

Vir: Google / Računalniške Novice

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Brezplačna dostava

Na vsa naročila nad 20€

Enostavna vračila

14-dnevna garancija nakupa

Garancija na izdelke

Vsak izdelek ima svojo garancijo

100% Varen nakup

Po povzetju / Kartica / PayPal