Košarica

Za vsa vprašanja smo na voljo: +386 41 462 845

Brezplačna dostava nad 20€

Novi Oppo s kar 10GB RAM-a !!

Kitajski proizvajalci pametnih mobilnih telefonov z vse bolj pospešenim tempom lovijo razvita podjetja z inovativnimi izdelki, ki so pogosto boljši od izvirnikov, hkrati pa tudi precej cenejši. Tokrat pa so se še posebej izkazali pri podjetju Oppo in sicer s pripravo nove različice pametnega mobilnega telefona Find X. Ta naj bi bil namreč kot prvi opremljen s kar desetimi gigabajti sistemskega pomnilnika, kar po zagotovo še pospešilo delovanje mobilnih aplikacij. Poleg tega bo novost za shranjevanje podatkov ponujala na voljo kar 256 gigabajtov prostora.

Ostale strojne specifikacije pametnega mobilnega telefona Oppo Find X, opremljenega z desetimi gigabajti sistemskega pomnilnika in 256 gigabajti vgrajenega pomnilnika, bodo po vsej verjetnost ostale enake. To pomeni, da bo novost opremljena s 16,3-centimetrskim oziroma 6,4-palčnim visokoločljivim zaslonom OLED, ki bo prekrival praktično celotno stranico telefona. Tu bomo našli še »izkočno« spletno kamro ločljivosti kar 25 milijonov slikovnih točk ter dva digitalna fotoaparata na zadnji stranici, in sicer ločljivosti 16 milijonov slikovnih točk in 20 milijonov slikovnih točk. Celoto bo zaključeval še energijsko varčen in zmogljiv osemjedrni mobilni procesor Qualcomm Snapdragon 845, dovolj dolgo avtonomijo delovanja pa zagotavlja baterija zmogljivosti 3.730 miliamper ur.

Pričetek prodaje prvega pametnega mobilnega telefona Android opremljenega z 10 gigabajtnim sistemskim pomnilnikom še ni bila razkrita. Bo pa ta po ocenah strokovnjakov zagotovo naprodaj še pred koncem leta.

Vir: Google / Računalniške novice 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Brezplačna dostava

Na vsa naročila nad 20€

Enostavna vračila

14-dnevna garancija nakupa

Garancija na izdelke

Vsak izdelek ima svojo garancijo

100% Varen nakup

Po povzetju / Kartica / PayPal