Košarica

Za vsa vprašanja smo na voljo: +386 41 462 845

Brezplačna dostava nad 20€

Novi posodobitev iOS-a lahko upočasni tudi novejše telefone iPhone!

Podjetje Apple je nedavno najavilo novo različico mobilnega operacijskega sistema iOS 12, ki prinaša kar nekaj uporabnih novosti. Tu gre za različico 12.1, ki je seveda že na voljo za prenos povsod po svetu, vključno s Slovenijo. Z namestitvijo novega mobilnega operacijskega sistema iOS 12.1 bodo največ pridobili tisti, ki pogosto uporabljajo storitev FaceTime, saj ta omogoča skupinske video klice in sicer do 32 ljudi hkrati. Novi iOS 12.1 prinaša še podporo za dve telefonski kartici SIM, pri čemer je ena običajna druga pa navidezna. Poleg tega bodo uporabniki pridobili možnost nadzora globine pri zajemu fotografije in polepšanja slike z umetno inteligenco v načinu sebka.

Na žalost tudi pri novi različici operacijskega sistema iOS 12.1 ni šlo povsem brez težav, saj so se številni uporabniki novejših pametnih mobilnih telefonov iPhone pritoževali nad počasnejšim delovanje njihove mobilne naprave. Tu gre predvsem za lastnike pametih mobilnih telefonov iPhone 8, iPhone 8 Plus in iPhone X, glavni krivec za to pa naj bi bila nekoliko preveč iztrošena baterija. Uporabnik to občuti v obliki nekoliko počasnejšega zagona mobilnega operacijskega sistema, počasnejši zagon nameščenih mobilnih aplikacij, manjše števila animacij in podobno.

Čeprav je upočasnitev pametnih mobilnih telefonov iPhone 8, iPhone 8 Plus in iPhone X ob namestitvi operacijskega sistema iOS 12.1 precej manj opazna kot pri starejših modelih, so številni uporabniki to sprejeli s precej grenkim priokusom. Na srečo pa lahko uporabniki starejših mobilnih telefonov iPhone do konca letošnjega leta baterijo zamenjajo po precej znižani ceni, to pa bo pripomoglo k znatni pospešitvi delovanja njihovih naprav. Zmogljivost bo namreč zopet takšna, kot je bila pred namestitvijo novejšega operacijskega sistema iOS.

Vir: Google / Računalniške Novice

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Brezplačna dostava

Na vsa naročila nad 20€

Enostavna vračila

14-dnevna garancija nakupa

Garancija na izdelke

Vsak izdelek ima svojo garancijo

100% Varen nakup

Po povzetju / Kartica / PayPal