Novi Samsung bo imel boljšo baterijo, kot jo ima Note 9!

Prekratka avtonomija delovanja je eden največjih problemov za večino uporabnikov sodobnih pametnih mobilnih telefonov z mobilnim operacijskim sistemom Android. Ti se namreč čez dan praktično ne morejo ločiti od njih, saj jih uporabljajo za zagon številnih aplikacij, gledanje videoposnetkov, brskanje po spletu in podobno. S pametnim mobilnim telefonom Samsung Galaxy M20 pa naj bi bilo to precej drugače, saj naj bi bil ta opremljen z baterijo impresivne kapacitete.

Ogromna kapaciteta baterije

Sodeč po spletnih govoricah naj bi bil pametni mobilni telefon Samsung Galaxy M20 opremljen z baterijo kapacitete kar 5.000 miliamper ur, kar pomeni, da bo ta zmogljivejša od tiste, s katero je opremljen najnovejši Galaxy Note 9. Večja kapaciteta baterije bo dejansko omogočila, da bomo lahko novinca uporabljali cel dan brez potrebe po dodatnem polnjenju. Novost bo na prodajne police trgovin prispela v začetku naslednjega leta, in sicer bo sprva na voljo v Združenem kraljestvu, Nemčiji, Franciji, na Poljskem in v skandinavskih državah, prej ali slej bo zašla tudi k nam.

Zmogljiva strojna oprema

Strojna oprema pametnega mobilnega telefona Samsung Galaxy M20 bo dovolj zmogljiva za opravljanje vsakodnevnih opravil. Ta naj bi namreč obsegala mobilni procesor Exynos 7885 podjetja Samsung, tri oziroma štiri gigabajte sistemskega pomnilnika (odvisno od modela) in vgrajeni pomnilnik z 32 gigabajti oziroma 64 gigabajti prostora. Za zajem fotografij bosta na voljo fotoaparata ločljivosti 13 milijonov slikovnih točk in pet milijonov slikovnih točk, spletnim konferencam in zajemu sebkov pa bo kos spletna kamera ločljivosti osem milijonov slikovnih točk.

Vir: Google / Računalniške Novice