Košarica

Za vsa vprašanja smo na voljo: +386 41 462 845

Brezplačna dostava nad 20€

Novi Samsung S10 Lite bo naravnost fantastičen!

Na svetovnem spletu se vse več govori o novi družini pametnih mobilnih telefonovpodjetja Samsung. Največ pozornosti pa je namenjene modelu Galaxy S10 Lite. Tu bo šlo za cenejšo različico družine Galaxy S10, ki bo namenjena predvsem nekoliko manj zahtevnejšim uporabnikom, čeprav naj bi šlo za vrhunski pametni mobilni telefon z odličnimi strojnimi lastnostmi. To je tudi razlog, zakaj je uporabnik s psevdonimom »Ice Universe« javnosti razkril prvo računalniško fotografijo novosti, ki je navdušila mnoge, saj prikazuje tako zaslon z luknjo za spletno kamero kot relativno tanke robove okoli zaslona. Ta vsaj po obliki nekoliko spominja na Applov telefon iPhone XR, čeprav je vseeno nekoliko »sodobnejši«.

5.8″ zaslon z bralnikom prstnih odtisov

Glede na spletne govorice naj bi pametni mobilni telefon Samsung Galaxy S10 Lite razpolagal s povsem ravnim 14,7-centimetrskim oziroma 5,8-palčnim zaslonom visoke ločljivosti in klasičnim bralnikom prstnih odtisov, ki bo postavljen na stranico ohišja. Za zajem fotografij pa naj bi bila na voljo dva fotoaparata, kar je sicer standard za vse sodobnejše pametne mobilne telefone. Kot vse kaže novost na voljo v kar petih barvnih odtenkih, in sicer v rumeni, beli, črni, zeleni in modri.

Prihajajo tudi zahtevnejši modeli

Za zahtevnejše uporabnike pa bodo na prodaj modeli Galaxy S10, Galaxy S10+ in Galaxy S10 X, ki bodo na voljo le v štirih barvnih odtenkih, in sicer v beli, črni, zeleni in modri. Ti modeli bodo namreč razpolagali s štirimi, šestimi in osmimi gigabajti sistemskega pomnilnika, režo na vrhnjem delu zaslona ter bralnikom prstnih odtisov, ki bo vgrajen pod steklo zaslona. Morda bomo tu našli še grafensko baterijo z izjemnimi lastnostmi. Za izbrane trge, kot sta na primer južnokorejski in ameriški trg, pa naj bi bil na voljo celo model Galaxy S10 X 5G s polno podporo za nov in hiter mobilni internet 5G, ki bo seveda najdražji med vsemi.

Vir: Google / Računalniške Novice

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Brezplačna dostava

Na vsa naročila nad 20€

Enostavna vračila

14-dnevna garancija nakupa

Garancija na izdelke

Vsak izdelek ima svojo garancijo

100% Varen nakup

Po povzetju / Kartica / PayPal