Košarica

Za vsa vprašanja smo na voljo: +386 41 462 845

Brezplačna dostava nad 20€

Novi Xiaomi Mi Band 4 prava izbira za rekreativce

Podjetje Xiaomi je nedavno predstavilo pametno zapestnico Mi Band 4, ki se v primerjavi z njeno predhodnico lahko pobaha s številnimi prednostmi. Ta je namreč opremljena z izboljšanim barvnim zaslonom, izboljšano funkcionalnost za spremljanje športnih aktivnosti in podporo za najnovejšo brezžično tehnologijo Bluetooth 5.0. Zato ne preseneča, da je ta v trenutku obnorela številne ljubitelje športa in rekreativce širom sveta.

Kar milijon prodanih v dobrem tednu

Podjetju Xiaomi je namreč v zgolj osmih dneh uspelo prodati kar milijon pametnih zapestnic MiBand 4, povpraševanje pa njej pa še vedno narašča. Novosti je na Kitajskem na voljo že od 26. junija, v Evropi pa se bo ta tržila s prodajno oznako Xiaomi Mi Smart Band 4. Že sedaj podjetje Xiaomi proda okoli 5.000 novih pametih zapestnic na uro, s pričetkom globalne prodaje pa se bo število prodanih naprav na uro zagotovo še povečalo.

Daljša avtonomija

Priljubljenost pametne zapestnice Xiaomi Mi Band 4 gre iskati predvsem v daljši avtonomiji delovanja in večjemu številu funkcij. Novost podatke prikazuje na 2,4-centimetrskem oziroma 0,95-palčnem AMOLED barvnem zaslonu ločljivosti 120 x 240 slikovnih točk, ki ga pred poškodbami ščiti zaščitno steklo 2.5D. Novost brez težav zdrži pod vodo do 50 metrov, kar pomeni, da bo kot nalašč tudi za opravljanje športnih aktivnosti.

Dodatni mikrofon, Bluetooth in NFC

Xiaomi je pametno zapestnico Mi Band 4 opremil z dodatnim mikrofonom, ki omogoča upravljanje z digitalnim asistentom Xiao AI in drugimi združljivimi napravami. Tu seveda najdemo tudi brezstično tehnologijo NFC za plačevanje in brezžično povezavo Bluetooth 5.0. Novost bo za nameček na voljo v črni, rjavi, modri, oranžni in rožnati barvi, njena maloprodajna cena pa je relativno nizka.

Vir: Google / Računalniške novice

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Brezplačna dostava

Na vsa naročila nad 20€

Enostavna vračila

14-dnevna garancija nakupa

Garancija na izdelke

Vsak izdelek ima svojo garancijo

100% Varen nakup

Po povzetju / Kartica / PayPal