blank

Že veste, s čim se ukvarjamo?

Ker se svetovni trendi menjajo zelo hitro (morda celo prehitro), se naše podjetje trudi spremljati le-te in jih kar se le da hitro tudi posodabljati. Zato skrbno iz dneva v dan iščemo nove ponudbe, s katerimi bi naši vsakodnevni izdelki postali dostopni vsem po čim nižjih cenah!

S takšnim pristopom smo pričeli graditi naše podjetje in tako bomo tudi nadaljevali. V bodoče lahko le obljubimo, da bomo skušali pridobiti še več različnih produktov po čim bolj ugodnih cenah!

Kaj je naše poslanstvo?

Cilj je ponuditi čim več različnih izdelkov, katere uporabljamo v našem vsakdanu, po čim nižjih cenah. Zakaj plačati več, če lahko za isto stvar plačate manj?

Naša vizija

Iz dneva v dan se trudimo kljub hudi konkurenci ostati dosledni našemu poslanstvu in viziji, da lahko dobite več za manj denarja. Tudi v bodoče se bomo trudili ostati dosledni naši viziji in širiti ponudbo.

Zgodovina

Naše podjetje je bilo ustanovljeno leta 2015, in od takrat smo uspeli narediti velik preboj v segmentu izdelkov iz elektronike in dodatkov za le-te. V ponudbo počasi vpeljujemo tudi druge produkte in konstantno povečujemo ponudbo.

Sodelujte z nami!

Ne le kot kupec, h širjenju naše vizije lahko pristopite tudi kot dobavitelj ali pogodbeni prodajalec. Če vam je zamisel zanimiva, nas brez zadržkov kontaktirajte in videli bomo, kako bi lahko naše poslanstvo širili naprej.

What can we do for you ?

Podpora 24/7

Po svojih najboljših močeh se trudimo pomagati vsem našim strankam, zato jim nudimo podporo vse dni v tednu. Sporočilo z vprašanjem, težavo pri naročilu ali nečem drugem nam lahko pošljete prek spletnega obrazca, lahko pa nas tudi pokličete.

Kvaliteta

Velik izbor kvalitetnih izdelkov z garancijo nam omogoča dodaten uspeh, vam pa zagotovilo za brezskrben nakup!

Hitra dostava

Zaradi dolgoletnih izkušenj smo za vse stranke omogočili ultra hitro dostavo. Izdelki na zalogi v povprečju po oddaji naročila iz našega skladišča odidejo na naslov kupca v manj kot 24 urah!

Na tisoče zadovoljnih strank

Pohvalimo se lahko tudi z dejstvom, da smo od leta 2015 poskrbeli za več kot tisoč strank, obenem pa procesirali ogromno število naročil. V več kot 98% primerov so stranke z našo storitvijo zelo zadovoljne in se odločijo za ponovni nakup.

Zadovoljnih strank

Dostavljenih paketov

Različnih izdelkov

Na voljo v dnevu