Košarica

Za vsa vprašanja smo na voljo: +386 41 462 845

Brezplačna dostava nad 20€

Odlična prodaja Nokia mobilnikov presenetila tudi vodilne v HMD Global!

Podjetje HMD Global je na presenečenje mnogih letos pripravilo že bogato paleto novih pametnih mobilnih telefonov Nokia z mobilnim operacijskim sistemom Android, ki so namenjeni tako zahtevnejšim uporabnikov kot tudi začetnikom na področju mobilne telefonije. Podjetje je konec leta zaključilo v velikem slogu, saj je predstavilo kar tri nove pametne mobilne telefone, ki temeljijo na osnovi mobilnega operacijskega sistema Android. Tu gre za telefone z oznakami Nokia 8.1, Nokia 5.1 Plus in Nokia 3.1 Plus, ki vsaj po prepričanju strokovnjakov ponujajo odlično razmerje med ceno in zmogljivostjo, zato bodo zagotovo šli širom sveta v prodajo kot za stavo.

Odlično razmerje med ceno in zmogljivostjo

Ker pametni mobilni telefoni Nokia ponujajo odlično razmerje med ceno in zmogljivostjo ne preseneča, da je podjetju HMD Global v zgolj dveh letih uspelo prodati že več kot 70 milijonov naprav. S tem je blagovna znamka Nokia ponovno pridobila svoje mesto na svetovnem trgu mobilne telefonije, poleg tega je v evropskem prostoru zasedla kar peto mesto po številu prodanih pametnih mobilnih telefonov. Obeti za prihodnje so še boljši in sicer predvsem na račun novih in inovativnih izdelkov, ki so dostopni po relativno nizki ceni.

Kupujejo jo predvsem “starejši”

Pri tem je seveda zanimivo tudi to, da je več kot 80 odstotkov kupcev pametnih mobilnih telefonov Nokia starejših od 35 let, kar pomeni, da je k uspehu prodaje veliko pripomoglo tudi ime, ki je še nedavno kraljevalo na področju mobilne telefonije. Kljub temu po njih posega vse več mladih, saj večino telefonov Nokia trenutno najdemo v spodnjem cenovnem razredu, vse bolj prisotni pa so v srednjem cenovnem razredu. Tu se maloprodajna cena naprav giba med 300 in 400 evri, kmalu pa bi jih lahko našli tudi v zgornjem cenovnem razredu in sicer z napravami, ki naj bi ponujale nekaj več v primerjavi s konkurenco.

Vir: Google / Računalniške Novice

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Brezplačna dostava

Na vsa naročila nad 20€

Enostavna vračila

14-dnevna garancija nakupa

Garancija na izdelke

Vsak izdelek ima svojo garancijo

100% Varen nakup

Po povzetju / Kartica / PayPal