Košarica

Za vsa vprašanja smo na voljo: +386 41 462 845

Brezplačna dostava nad 20€

Pametna prtljaga, ki se na letališču prijavi kar sama!

Če veliko potujete z letalom, vas bo zagotovo razveselila novica, da so inženirji podjetij Samsung in Samsonite  pripravili prvo pametno prtljago, ki se na letališču prijavi kar sama. To omogoča v kovček vgrajen elektronski čip, ki samodejno zazna letališče, v katerem se potnik nahaja, in kovček poveže tako z letom kot končno postajo. Novodobna prtljaga naj bi s tem pripomogla k precej krajšim čakalnim dobam, saj čakanje v vrsti za oddajo kovčka ne bo več potrebno.

Novodoben kovček, ki je nastal kot plod sodelovanja med podjetjema Samsung in Samsonite, je opremljen še z vrsto dodatnih možnosti, ki bodo potovanje še olajšale. Med njimi najdemo navigacijski sistem GPS za lokacijo svoje potovalke in sistem, ki nas bo opozoril, če bo potovalka odprta s strani letališkega osebja. Novost nas bo za nameček tudi obvestila, kdaj je bila prtljaga odnesena iz letala in postavljena na trak za prevzem.

Novi visokotehnološki kovček podjetij Samsung in Samsonite bo sprva mogoče uporabljati le v navezavi z nekaterimi velikimi letalskimi družbami, kot so Emirates, Lufthansa in KLM, nekoliko pozneje pa jo bodo po vsej verjetnosti omogočale še druge. Proti koncu leta pa naj bi prispela še nekoliko izboljšana inačica kovčka, ki bo potnikom samodejno sledila na razdalji okoli 15 centimetrov, saj bo opremljena z električnim motorjem in celo daljinskim upravljalnikom.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Brezplačna dostava

Na vsa naročila nad 20€

Enostavna vračila

14-dnevna garancija nakupa

Garancija na izdelke

Vsak izdelek ima svojo garancijo

100% Varen nakup

Po povzetju / Kartica / PayPal