Košarica

Pomoč uporabnikom

Če se zalomi, smo tu da vam pomagamo.

Odgovori na najbolj pogosta vprašanja glede naročil

Naročila in dostava

Vsa naročila gredo v obdelavo isti delovni dan. Odvisno je le, če je izdelek, katerega ste naročili, na zalogi. V primeru, da je izdelek na zalogi, je čas obdelave do 24ur. V primeru da izdelka ni na zalogi, je običajno čas za obdelavo 3-5 delovnih dni.

Račun lahko kreirate na dva načina, s klikom na Moj račun na desni strani v kotu, ali pa ob nakupu namesto kot gost registrirate svoj uporabniški račun.

Naslov za dostavo vnesete na blagajni ob zaključku nakupa. Lahko pa ga spremenite tudi v vašem uporabniškem računu s klikom na gumb Moj račun.

Sprejemna oz. tracking številka se kreira ob zaključku naročila. Takoj, ko bo sprejemna številka kreirana, jo boste prejeli na Vaš e-poštni naslov. Vidna pa bo tudi v vašem uporabniškem računu.

Vaših podatkov o kreditni kartici, PayPal pristopnih računov in podobnih zadev NE hranimo nikjer. Vsa plačila, opravljena s karticami so 100% varna in se opravljajo prek zunanjega procesorja, ki ima povezavo popolnoma varno in zaščiteno.

Podjetje Magsplet d.o.o. NI davčni zavezanec, zato davek ni obračunan, prikazan je kot 0%.

Izdelke trenutno večinoma pošiljamo znotraj meja Republike Slovenije, si pa prizadevamo sodelovanje razširiti tudi na zahodni Balkan in druge sosedne države. Omogočamo tudi Mednarodno dostavo.

Vsi naročeni izdelki so poslani v skupni embalaži, ki je pred pošiljanjem skrbno pregledana in zapakirana. V primeru pošiljanja izdelkov v več različnih embalažah bomo o tem stranko tudi ustrezno obvestili.

V primeru, da morate zamenjati ali vrniti izdelek

Vračila in zamenjave

Izdelki morajo biti vrnjeni v prvotnem stanju, nepoškodovani in neuporabljeni. izdelek morate zaščititi z originalno embalažo ali embalažo, ki lahko izdelek zaščiti enako kot ga je originalna embalaža.

Stroške pošiljanja vedno krije pošiljatelj, razen če je vnaprej dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.

Priporočamo, da uporabite dostavno službo, ki omogoča sledenje pošiljke in da artikle ustrezno pripravite za transport (pri tem lahko uporabite originalno embalažo oziroma drugo ustrezno varno embalažo).

Ko vračate artikle prodajalcu (Magsplet d.o.o.), morate priložiti obrazec za odstop od pogodbe. Priložite tudi kopijo računa.

Pri odstopu od pogodbe, kjer je bil koriščen bonus, koda za popust ali promocijska koda, se ta sredstva upoštevajo kot popust in se uporabniku ne vrnejo. Na TRR uporabnika ali drugo plačilno sredstvo, v kolikor to izrecno zahteva uporabnik, se vrne le vplačani znesek. Darilni bon se pri odstopu od pogodbe upošteva kot plačilno sredstvo in se znesek prav tako vrne uporabniku.

Pridobljena nagrada v nobenem primeru ni izplačljiva ali vračljiva.

Če želite račun na podjetje, sprejemate pogoje poslovanja, ki veljajo za podjetja. Podjetjem, samostojnim podjetnikom in drugim pravnim osebam omogočamo vračilo pošiljk artiklov v okviru garancijskih pogojev. Pravne osebe nimajo možnosti odstopa od pogodbe v 14 dneh ali vračila kupnine kot to velja za potrošnike (fizične osebe).

Za vsa dodatna vprašanja nas pokličete na 041/462-845 ali nam pišete na info@kupujpoceni.si. Z veseljem vam bomo odgovorili.

Če vam je paket dostavila kurirska služba GLS in ugotovite, da je artikel ali fizična pošiljka poškodovana, v njej manjka vsebina ali kaže znake odprtja, lahko vložite postopek odškodnine. Škodo je potrebno prijaviti v roku 7 koledarskih dni od datuma prejema paketa na e-naslov info@kupujpoceni.si ali po telefonu na številko 041 462 845. Ob prijavi škode bomo potrebovali tudi fotografije paketa, (notranje) embalaže, poškodovanega artikle, GLS nalepke in pa opis poškodbe. Z referentom se lahko dogovorite tudi za prevzem poškodovanega paketa na vašem naslovu.

Če vam izdelek ne ustreza, ali pa ste naročili napačnega, nam morate najprej poslati napačno naročeni izdelek nazaj na naslov: Magsplet d.o.o., Vojkova cesta 58, 1000 Ljubljana. To lahko storite v 7 koledarskih dneh od prejema izdelka. Zraven pošljite dopis, za kaj točno se gre in dopišite, kateri izdelek bi radi kupili. Stroške pošiljanja izdelka krije kupec.

Brezplačna dostava

Na vsa naročila nad 20€

Enostavna vračila

14-dnevna garancija nakupa

Garancija na izdelke

Vsak izdelek ima svojo garancijo

100% Varen nakup

Po povzetju / Kartica / PayPal