Košarica

Za vsa vprašanja smo na voljo: +386 41 462 845

Brezplačna dostava nad 20€

Predstavljamo vam najboljšo pametno ročno uro vseh časov!

Podjetje LG Electronics je v ZDA pričelo s prodajo pametne ročne ure Watch Urbane, ki prinaša nove standarde na področju pametnih ročnih ur. Novost je treutno naprodaj le onkraj luže, pri koncu pomladi pa naj bi se začela prodajati še drugod po svetu. Pametna ročna ura LG Watch Urbane zaradi naprednih možnosti in prefinjene oblike ni ravno poceni, saj trgovci v Združenih Državah zanjo zahtevajo kar visokih 540 evrov, kar je skoraj dvakrat več, od prihajajočega modela pametne ročne ure Apple Watch.

Pri podjetju LG pa so prepričani, da bo novost brez težav prepričala tudi najbolj zahtevne in celo poslovneže, saj je v primerjavi s sorodnimi izdelki odeta v precej bolj všečno, oblikovno dovršeno ohišje. Inženirji so LG-jevo pametno ročno uro opremili z 1,3-palčnim (3,3-centimetrskim) zaslonom P-OLED ločljivosti 320 x 320 slikovnih točk, kar dejansko pomeni 245 točk na palec gostote prikaza. Prav tako nas strojna oprema zagotovo ne bo pustila na cedilu, saj obsega procesor Qualcomm Snapdragon 400 frekvence do 1,2 gigaherca, sistemski pomnilnik kapacitete 512 megabajtov in vgrajeni pomnilnik s štirimi gigabajti prostora. Pričakovano je na voljo še bogata paleta raznovrstnih tipal, kot so pospeškomer, giroskop, kompas in še marsikaj drugega.

Vse skupaj zaključuje še mobilni operacijski sistem Android Wear, za dovolj dolgo avtonomijo delovanja pa skrbi 410 miliamperska baterija. Ta naj bi zagotavljala vsaj nekajdnevno brezskrbno uporabo pametne ročne ure LG Watch Urbane.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Brezplačna dostava

Na vsa naročila nad 20€

Enostavna vračila

14-dnevna garancija nakupa

Garancija na izdelke

Vsak izdelek ima svojo garancijo

100% Varen nakup

Po povzetju / Kartica / PayPal