Košarica

Za vsa vprašanja smo na voljo: +386 41 462 845

Brezplačna dostava nad 20€

Prihaja najbolj zmogljiv robusten mobilnik ta hip!

Daleč so časi robustnih telefonov s kompaktnimi merami, enobarvnimi zasloni in vzdržljivimi baterijami, ki si jih lahko uporabil kot hladno orožje in jim nič ni prišlo do živega. Te so nadomestili lični pametni telefoni, ki sicer obvladajo tisoč in eno stvar in se nanje zanašamo na vsakem koraku, a zelo hitro staknejo kakšno prasko (če ne kaj hujšega) in brez električne vtičnice ne zdržijo več kot en dan. Sodobna oblika z bleščečimi ohišji in velikimi zasloni ter zmogljivo strojno opremo pač zahteva svojo ceno.

Trenutno najbolj zmogljiv robusten telefon

Obstajajo pa tudi redki primerki, pri katerih so takšne skrbi odveč. Pametni mobilni telefoni, ki nudijo vse funkcionalnosti večopravilnosti, hkrati pa jih lahko uporabite za zabijanje žebljev in jih vzamete s sabo na večdnevno taborjenje. Eden takšnih je nedvomno Ulefone Armor 6, ki je hkrati tudi trenutno najzmogljivejši robustni pametni mobilni telefon na svetu. Zato ne preseneča, da je novost veliko zanimanja med uporabniki storitev mobilne telefonije požela že v času predprodaje, predvsem pa tistimi, ki živijo aktivno življenje.

Zmogljivi procesor Helio P60

Robustni pametni mobilni telefon Ulefone Armor 6 ponuja kovinsko ohišje, ki je odporno proti prahu in vodi in je združljivo z vzdržljivostnimi standardi IP68, IP69K in MIL-STD-810G. Poleg tega je opremljen z zmogljivo strojno opremo, ki obsega zmogljiv procesor Helio P60 z umetno inteligenco prve generacije, šest gigabajtov sistemskega pomnilnika, 128 gigabajtov vgrajenega pomnilnika in baterijo zmogljivosti 5.000 miliamper ur. Tudi za zajem fotografij in opravljanje videoposnetkov je odlično poskrbljeno, saj sta na voljo kakovostna fotoaparata in spletna kamera s slikovnimi tipali ločljivosti 13 milijonov slikovnih točk.

Ogromen zaslon

Pri robustnem pametnem mobilnem telefonu Ulefone Armor 6 seveda ne gre spregledati še kakovostnega zaslona s 15,7-centiemtrsko oziroma 6,2-palčno diagonalo in 3,5-milimetrski priključek za slušalke. Več informacij o nadvse zanimivem pametnem mobilnem telefonu je na voljo na spletni povezavi http://ulefone.com/products/armor6/features.html. Spodaj oziroma na spletni povezavi http://bit.ly/2RsAYfO pa si lahko ogledate prvi predstavitveni videoposnetek nadvse zanimivega pametnega mobilnega telefona Ulefone Armor 6.

Vir: Google / Računalniške Novice

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Brezplačna dostava

Na vsa naročila nad 20€

Enostavna vračila

14-dnevna garancija nakupa

Garancija na izdelke

Vsak izdelek ima svojo garancijo

100% Varen nakup

Po povzetju / Kartica / PayPal