Košarica

Za vsa vprašanja smo na voljo: +386 41 462 845

Brezplačna dostava nad 20€

Prihaja novi Huawei, tokrat “V” serije!

Podjetje Huawei zadnje čase preseneča z zanimivimi in cenovno ugodnimi pametnimi mobilnimi telefoni družine Honor, ki za relativno malo denarja ponujajo presenetljivo veliko. To vsekakor drži za najnovejši pametni mobilni telefon Honor V20, ki v primerjavi s konkurenco prinaša kar dve velike novosti. Prva novost se nanaša na zaslon, ki je nekoliko drugačen od tistih, ki smo jih vajeni, saj ima namesto značilne reže za sprednjo kamero odprtino na levi strani, ki je prav tako namenjena visokoločljivi spletni kameri. Drugo novost pa najdemo pri osrednem digitalnem fotoaparatu, saj je ta opremljen s slikovnim tipalom Sony IMX586 ločljivosti kar 48 milijonov slikovnih točk.

Velik zaslon, zmogljiva spletna kamera

Za izris slik ima pametni mobilni telefon Huawei Honor V20 na voljo zaslon s 16,3-centimetrsko oziroma 6,4-palčno diagonalo in ločljivostjo kar Huawei Honor V20, spletna kamera pa se ponaša z ločljivostjo 25 milijonov slikovnih točk. Strojna oprema novosti prav tako ne razočara, saj obsega zmogljiv procesor Kirin 980 opremljen s sistemom umetne inteligence, sistemski pomnilnik kapacitete šest oziroma osem gigabajtov ter vgrajeni pomnilnik s 128 gigabajti oziroma 256 gigabajti sistemskega pomnilnika. Za hlajenje strojnih komponent skrbi napredni hladilni sistem, ki je povezan z osrednjim procesorjem, digitalnimi fotoaparati in celo vhodom oziroma priključkom za polnjenje.

Vstopna cena dokaj visoka

Dovolj dolgo avtonomijo delovanja pametnemu mobilnemu telefonu Huawei Honor V20 zagotavlja baterija zmogljivosti 4.000 miliamper ur s tehnologijo hitrega polnjenja. Na vgrajenem pomnilniku je nameščen mobilni operacijski sistem Android 9 Pie s prirejenim grafičnim vmesnikom MagicUI2.0.1. Novost pričakovano ni pretirano draga, saj je vstopno različico na kitajskem trgu oziroma preko kitajskih trgovcev moč kupiti že za preračunanih 382 evrov (6GB / 64GB). Nekoliko zmogljivejša različica (8GB / 128GB) je na voljo za preračunanih 443 evrov, medtem ko so se kitajski trgovci od najzmogljivejše različice (8GB / 256GB) pripravljeni ločiti za preračunanih 508 evrov.

Vir: Google / Računalniške Novice

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Brezplačna dostava

Na vsa naročila nad 20€

Enostavna vračila

14-dnevna garancija nakupa

Garancija na izdelke

Vsak izdelek ima svojo garancijo

100% Varen nakup

Po povzetju / Kartica / PayPal