Košarica

Za vsa vprašanja smo na voljo: +386 41 462 845

Brezplačna dostava nad 20€

Prihodnost pametnih mobilnikov na Samsungov način!

Podjetje Samsung je udeležence nedavno konference prijetno presenetil z naprednim zaslonom, ki bo dobesedno revolucioniral področje mobilnih telefonov. Novi zaslon za mobilne naprave poimenovan Infinity Flex Display je namreč upogljiv, kar pomeni, da ga lahko brez bojazni prepogibamo v vseh smereh. Ker novi zaslon po diagonali meri 18,5-centimetrov oziroma 7,3-palce, to pomeni, da ga bo mogoče uporabljati za branje besedil, gledanje televizije ali sočasno delo z večjim številom mobilnih aplikacij.

Novi upogljivi zaslon podjetja Samsung za mobilne naprave je seveda kot nalašč za novi grafični vmesnik podjetja Samsung. Tu seveda govorimo o grafičnem vmesniku One UI, ki je bil razvit v sodelovanju s programerji podjetja Google in skupnostjo razvijalcev Android. Novost dejansko prinaša predvsem preprostejši in bolj optimalen uporabniški vmesnik, pri čemer je najbolj pomembna vsebina na spodnji polovici zaslona. Poleg tega je seveda povsem prilagojen delovanju naprav z upogljivim zaslonom.

Samsung bo po vsej verjetnosti prvi pametni mobilni telefon opremljen tako z novim uporabniškim vmesnikom kot uporabniškim zaslonom in upogljivim zaslonom ponudil v prodajo tekom leta 2019. Upajmo le, da ne bo predrag, čeprav strokovnjaki napovedujejo precej zasoljene cene na račun inovativne in napredne tehnologije.

Vir: Google / Računalniške Novice

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Brezplačna dostava

Na vsa naročila nad 20€

Enostavna vračila

14-dnevna garancija nakupa

Garancija na izdelke

Vsak izdelek ima svojo garancijo

100% Varen nakup

Po povzetju / Kartica / PayPal