Košarica

Za vsa vprašanja smo na voljo: +386 41 462 845

Brezplačna dostava nad 20€

Samsung Galaxy S6 in S6 edge naprodaj tudi v Sloveniji

Od danes naprej sta vrhunska telefona Samsung Galaxy S6 in S6 edge na voljo tudi pri vseh slovenskih telekomunikacijskih operaterjih in v prosti prodaji. Pametna telefona, ki sta dvignila standarde funkcionalnosti in oblikovanja pametnih mobilnikov, sta prepričala že številne tehnološke poznavalce po svetu in zagotovo bosta osvojila tudi še tako zahtevne slovenske uporabnike.

Južnokorejski tehnološki gigant Samsung z novima paradnima konjema v seriji Galaxy dviguje standarde na področju telekomunikacijske tehnologije in celo podira rekorde! Močno zaželena Galaxy S6 in S6 edge sta namreč že v času predprodaje prejela rekordnih 20 milijonov prednaročil. J.K. Shin, generalni direktor IT in mobilnih komunikacij pri družbi Samsung Electronics, je tako že izrazil pričakovanje rekordne prodaje vrhunskih S6 modelov.

Testne uporabnike po svetu, tudi v Sloveniji, sta modela Galaxy S6 in S6 edge prepričala z marsičem: s futurističnim oblikovanjem, saj navdušujeta z izredno tankim ter trpežnim kovinskim in steklenim ohišjem ter odličnim, 5.1-inčnim Super AMOLED zaslonom, ki se ponaša z eno najvišjih resolucij na Android napravah, ki so trenutno na voljo. Veliko pohval je prejela tudi vrhunska zadnja kamera z ločljivostjo 16 MP, ki prepriča še tako zahtevnega fotografa. Globalne pozornosti je deležen tudi dvojno ukrivljen rob na modelu Galaxy S6 edge, ki uporabnika razveseljuje s številnimi skritimi funkcijami in bližnjicami, ki ji podpirata revolucionarna tehnologija ter zmogljiv Android 5.0 Lollipop. Nova predstavnika Samsungove šeste galaksije sta od danes naprej na voljo v biserno beli, safirno črno in platinasto zlati, kasneje pa bosta telefona na voljo tudi v topaz modri (velja le za Galaxy S6) in smaragdno zeleni (velja le za Galaxy S6 edge).

Bernard Purkart, vodja oddelka mobilne telefonije (IM) pri Samsung Slovenija, je ob začetku prodaje izjemnih Samsung S6 modelov povedal: “Vsakdanjika brez pametnih telefonov si skorajda ne moremo več predstavljati. Samsung zato stremi k postavljanju novih smernic v razvoju in dvigovanju standardov oblikovanja. Seveda pri tem skrbno upošteva in uresničuje tudi želje uporabnikov – tiste, ki jih izrazijo in tiste, ki se jih sploh še ne zavedajo. In to dokazujeta tudi odlično sprejeta Galaxy S6 in S6 edge.”

Preseneča in navdušuje tudi funkcionalnost na dotik občutljivega hrbtnega ohišja modelov S6 ter izredno kratek čas (tudi brezžičnega) polnjenja baterij – Galaxy S6 edge je 100 % napolnjen v zgolj eni uri! Da gre za resnično izjemen produkt se zavedajo številni uporabniki, saj je visoko povpraševanje po vrhunskih Galaxy S6 edge po svetu že krepko preseglo razpoložljivo zalogo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Brezplačna dostava

Na vsa naročila nad 20€

Enostavna vračila

14-dnevna garancija nakupa

Garancija na izdelke

Vsak izdelek ima svojo garancijo

100% Varen nakup

Po povzetju / Kartica / PayPal