Košarica

Za vsa vprašanja smo na voljo: +386 41 462 845

Brezplačna dostava nad 20€

Samsung Galaxy S9 in S9 Plus v novi barvni preobleki!

Sloveniji so konec marca letos ponudniki storitev mobilne telefonije in specializirani trgovci začeli prodajo novih pametnih mobilnih telefonov Galaxy S9 in Galaxy S9+podjetja Samsung. Novinca sta uporabnike storitev mobilne telefonije navdušila predvsem po strojni plati. Ta sta namreč opremljena z zaslonom s 14,7-centimetrsko (5,8-palčno) oziroma 15,7-centimetrsko (6,2-palčno) diagonalo, štirimi (Galaxy S9) oziroma šestimi gigabajti (Galaxy S9+) sistemskega pomnilnika, procesorjem Qualcomm Snapdragon 845 oziroma Samsung Exynos za izbrane trge in vgrajenim pomnilnikom s 64 gigabajti prostora. Kupci so nekoliko manj navdušeni nad maloprodajno ceno novih telefonov Galaxy S9 in Galaxy S9 +, saj je za model S9 (64 gigabajtna različica) treba odšteti 849 evrov, za model model S9+ pa 949 evrov (64 gigabajtna različica. Po drugi strani pa so kupci novincev nadvse navdušeni nad kakovostjo in uporabnostjo novincev.

Na voljo nova barva

Zaradi nadvse odlične prodaje pametnih mobilnih telefonov Galaxy S9 in Galaxy S9+ na evropskem trgu, pa so se pri podjetju Samsung odločili, da kupcem ponudijo v prodajo še lepšo različico novosti. Tu gre za različico »Polaris Blue«, ki z nagibom telefona spreminja barvo med svetlo modro in sivo, kar bo zagotovo navdušilo marsikaterega uporabnika storitev mobilne telefonije.

Pri nas le 64GB različica

Medtem ko je na Kitajskem ta različica pametnih mobilnih telefonov Galaxy S9 in Galaxy S9+ na voljo zgolj s pomnilnikom kapacitete 128 gigabajtov, bo evropska različica razpolagala le s 64 gigabajti prostora za shranjevanje podatkov.

Pregrešno draga barva

Tudi maloprodajna cena bo ostala enaka, saj bo na nemškem trgu za model S9 Polaris Blue treba odšteti 849 evrov, za model model S9+ Polaris Blue pa 949 evrov. Enako naj bi za novinca morali odšteti tudi na slovenskem trgu.

Vir: Google / Računalniške Novice

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Brezplačna dostava

Na vsa naročila nad 20€

Enostavna vračila

14-dnevna garancija nakupa

Garancija na izdelke

Vsak izdelek ima svojo garancijo

100% Varen nakup

Po povzetju / Kartica / PayPal