Košarica

Za vsa vprašanja smo na voljo: +386 41 462 845

Brezplačna dostava nad 20€

Tušmobilovi uporabniki odslej del Telemachove družine

Vodilni kabelski operater v Sloveniji, Telemach, je pod svoje okrilje prevzel naročnike najhitreje rastočega mobilnega ponudnika Tušmobila. Ti bodo odslej na enem mestu ugodneje dostopali do številnih telekomunikacijskih rešitev, ki jih Telemach že omogoča svojim naročnikom.

Z načrtovano nadgradnjo mobilnega omrežja 4. generacije in ciljno usmerjenimi investicijami v mobilno omrežje bo Telemach zaokrožil celovito ponudbo najsodobnejših telekomunikacijskih storitev na trgu.

Telemach je s prevzemom Tušmobila dobil tretjega največjega ponudnika mobilnih storitev v Sloveniji z več kot 300.000 naročniki. Tušmobil, vrsto let najhitreje rastoči mobilni operater na slovenskem trgu mobilnih storitev, je po poročilu AKOS-a v zadnjem četrtletju lanskega leta zvišal svoj tržni delež na 12,7 %. Na tem področju je med slovenskimi mobilnimi operaterji ponovno beležil največjo rast, hkrati pa je v primerjavi s koncem leta 2013 tudi edini med tremi največjimi ponudniki mobilne telefonije, ki je uspel povečati tržni delež. Ohranja tudi najvišjo rast števila uporabnikov mobilne telefonije, kjer se je tržni delež povečal na 11,2 %.

Dragan Šolak, predsednik upravnega odbora skupine United Group, je ob zaključku postopka prevzema družbe Tušmobil dejal: »Ponosni smo, da smo postali del uspešne skupne zgodbe dveh najhitreje rastočih ponudnikov telekomunikacijskih storitev na slovenskem trgu. Načrtovane spremembe bodo obstoječim in novim uporabnikom omogočile številne prednosti in jih med sabo povezale v močno skupnost, kar bo dolgoročno gledano krepilo razvoj telekomunikacijskega trga in spodbujalo h konkurenčnosti regije na globalni ravni.«

Združitev obeh omrežij bo ob prenovi mobilnega omrežja ponujala obstoječim in novim uporabnikom najboljšo in najsodobnejšo uporabniško izkušnjo fiksnih in mobilnih storitev. Ključna strateška prioriteta je povezana z razvojem in izgradnjo najsodobnejšega LTE omrežja 4. generacije tehnologij mobilnih omrežij. Ta prinaša občutno hitrejše in bolj odzivne mobilne širokopasovne podatkovne storitve. Telemach bo najprej pričel z obširno posodobitvijo obstoječega mobilnega omrežja, ki bo zajemala nadgradnjo omrežja mobilne telefonije na tehnološki nivo, ki bo omogočal najsodobnejše in najkakovostnejše storitve uporabnikom.

Marko Šter, direktor podjetja Telemach, je ob združitvi poudaril: »Zaključen nakup Tušmobila s strani Telemacha pomembno vpliva na razvoj telekomunikacijskega trga v Sloveniji. Veliko truda, energije in finančnih sredstev bomo vložili v to, da tako našim kot Tušmobilovim uporabnikom omogočimo najboljšo storitev in uporabniško izkušnjo. Obstoječi naročniki Tušmobila bodo lahko koristili prednosti fiksnih storitev Telemacha in obratno, vse s ciljem zagotoviti celovito rešitev za dom, skupnost ter mala, srednja in velika podjetja.«

Ob združitvi Tušmobila in Telemacha ugodnosti za vse uporabnike

Ob nakupu je Telemach takoj pripravil izjemno ponudbo v želji, da prav vsi čim hitreje spoznajo prednosti najsodobnejših fiksnih storitev.

Tušmobilovi uporabniki bodo ugodneje dostopali do najnovejših rešitev, ki jih Telemach že ponuja svojim naročnikom, obenem pa bodo obstoječi mobilni naročniki Telemach deležni posodobljene ponudbe mobilnih storitev.

Vsi uporabniki Tušmobila bodo v znak dobrodošlice prejeli ugodnosti, ki jih bodo lahko koristili na segmentih televizije, interneta in fiksne telefonije.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Brezplačna dostava

Na vsa naročila nad 20€

Enostavna vračila

14-dnevna garancija nakupa

Garancija na izdelke

Vsak izdelek ima svojo garancijo

100% Varen nakup

Po povzetju / Kartica / PayPal