Košarica

Za vsa vprašanja smo na voljo: +386 41 462 845

Brezplačna dostava nad 20€

V novem letu bo predstavljena nova Nokia!

Podjetje HMD Global je na presenečenje mnogih v letu 2018 pripravilo že bogato paleto novih pametnih mobilnih telefonov Nokia z mobilnim operacijskim sistemom Android, ki so namenjeni tako zahtevnejšim uporabnikov kot tudi začetnikom na področju mobilne telefonije. Nič drugače ne bo v letu 2019, saj naj bi že na začetku leta ugledali novi model pametnega telefona Nokia, ki bo namenjen manj zahtevnim uporabnikom. Novost za razvojno oznako TA-1124 bo namreč opremljena z mobilnim procesorjem Qualcomm Snapdragon 439 izdelan s pomočjo 12-nanometrske tehnologije, z grafične vsebine pa bo poskrbljeno z  vgrajeno grafično rešitvijo Adreno 505.

Srednja zmogljivost strojne opreme

Čeprav bo novi pametni mobilni telefon Nokia ne bo namenjen najzahtevnejšim uporabnikom, se bo zagotovo prikupil tudi tistim, ki od telefona pričakujejo nekaj več. Novost bo namreč opremljena s 15,2-centimetrskim oziroma 6-palčnim zaslonom visoke ločljivosti, dvema gigabajtoma sistemskega pomnilnika in 32 gigabajti vgrajenega prostora, ki ga bo moč razširiti s pomočjo pomnilniške kartice microSD. Za dovolj dolgo avtonomijo delovanja bo poskrbela baterija do kapacitete 3.500 miliamper ur. Na hrbtni strani bosta na voljo digitalna fotoaparata ločljivosti 13 milijonov slikovnih tok  in petih milijonov slikovnih točk, za sebke pa bo poskrbela spletna kamera ločljivosti osem milijonov slikovnih točk. Vse skupaj pa bo zaključeval mobilni operacijski sistem Android 9.0 Pie.

Precej podoben modelu 3.1 Plus

Novi pametni mobilni telefon Nokia naj bi bil torej precej podoben telefonu Nokia 3.1 Plus. Upajmo pa, da bo novost nekoliko cenejša, da si jo bo lahko privoščilo še več uporabnikov.

Vir: Google / Računalniške novice

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Brezplačna dostava

Na vsa naročila nad 20€

Enostavna vračila

14-dnevna garancija nakupa

Garancija na izdelke

Vsak izdelek ima svojo garancijo

100% Varen nakup

Po povzetju / Kartica / PayPal