Košarica

Za vsa vprašanja smo na voljo: +386 41 462 845

Brezplačna dostava nad 20€

Vas zanimajo obeti prihajajoče Samsungove “desetice”?

Na spletu se še vedno širijo govorice o prihajajočem pametnem mobilnem telefonuSamsung Galaxy S10 kot za stavo, pri čemer naj bi južnokorejski gigant v prodajo ponudil kar štiri modele novosti. Prvi trije modeli (Galaxy S10, Galaxy S10 Plus in Galaxy S10 X) bodo namenjeni vsem uporabnikom storitev mobilne telefonije širom sveta, ti pa bodo razpolagali s štirimi, šestimi in osmimi gigabajti sistemskega pomnilnika, režo na vrhnjem delu zaslona ter bralnikom prstnih odtisov, ki bo vgrajen pod steklo zaslona. Morda bomo tu našli še grafensko baterijo z izjemnimi lastnostmi. Četrti model Galaxy S10 X 5G pa naj bi bil opremljen s podporo za nov in hiter mobilni internet 5G.

Korak pred konkurenco

Najnovejše govorice pa kažejo na to, da se bo na novi telefon družine Galaxy nedvomno splačalo počakati, saj če se bodo te izkazale za resnične, bomo v roke prejeli napravo, ki bo vsaj korak pred konkurenco. Podjetje Samsung naj bi novi pametni mobilni telefon Galaxy S10 opremil s kar tremi različnim zasloni, in sicer s 14,7-centimetrsko (5,8-palčno), 15,7-centimetrsko (6,2-palčno) in 17-centimetrsko (6,7-palčno) diagonalo. Največji model naj bi imel na voljo kar štiri digitalne fotoaparate in dve spletni kameri, medtem ko bo ohišje izdelano iz kakovostne keramike. Za shranjevanje podatkov naj bi bilo skupno na voljo 512 gigabajtov prostora, kar bo zagotovo več kot dovolj.

Verodostojnost novic pod vprašajem

Tu seveda gre za spletne govorice, zato ni nujno, da bo to dejansko tudi postalo resničnost. Če pa se bodo govorice izkazale za resnične, bo pametni mobilni telefon Samsung Galaxy S10 nedvomno eden izmed najboljših naprav na trgu. Novost bo vsaj glede na spletne govorice naprodaj že v prvem četrtletju naslednjega leta, moč pa jo bo seveda takoj kupiti tudi pri nas.

Vir: Google / Računalniške Novice

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Brezplačna dostava

Na vsa naročila nad 20€

Enostavna vračila

14-dnevna garancija nakupa

Garancija na izdelke

Vsak izdelek ima svojo garancijo

100% Varen nakup

Po povzetju / Kartica / PayPal